Nutrinovelle - Logo

Nutrinovelle

För Din hud

Nutrinovelle Collacen är ett unikt kosttillskott speciellt utvecklat för att bibehålla en frisk hud – från insidan

Läs mer

Kundberättelser

(Nedan utlåtanden är användares personliga berättelser. Det garanterar inte att du själv kommer att uppleva samma effekter. Det betyder inte heller att en balanserad och vaierad kost inte kan ge samma effekt.)

Sedan jag började med Collacen känns min hud fastare och spänstigare. Huden är mycket mindre torr vilket också gjort att torrhetsrynkor i mitt ansikte slätats ut. Detta gäller även för mitt dekolletage som blivit både fastare och slätare. Jag upplever dessutom att det är bättre kvalitet på mitt hår och mina naglar.

/ Ulrika 39 år

Ulrika

Jag har använt Collacen sedan i höstas. Jag har märkt att min hud känns mycket lenare och jämnare än förut.

/ Göran 42 år

Göran

Som ett led i mitt val att leva sunt ser jag Collacen som ett naturligt komplement. Jag upplever att huden blivit fastare och att ojämnheter i huden/celluliter minskat. Kvaliteten på hår och naglar känns bättre än förut.

/ Kerstin 68 år

Kersitn

Jag började med Collacen i somras. Även om jag inte ser häpnadsväckande annorlunda ut nu så är det definitivt en sak som har förändrats och det är att huden över hela min kropp plötsligt känns väldigt len. Det var min kille som påpekade detta för mig, och när jag tänker efter kan jag inte annat än hålla med. Min torra vinterhy har faktiskt inte infunnit sig i år och jag tror att det beror på att jag har druckit Collacen varje kväll. Jag vågar inte sluta med detta!

/Angela 34 år

Angela

Jag har tagit Collacen i 4 månader drygt och jag tycker att resultatet är slående!  Varje höst brukar jag få torra fläckar i ansiktet och måste smörja mig flera gånger per dag, det har jag ej behövt denna höst. Jag är inte alls torr i ansiktet, behöver knappt smörja mig alls längre. Min man Thore som inte tror så mycket på mirakelprodukter säger spontant, ”Marie jag tycker att du har mindre rynkor i ansiktet!"

/Marie 52 år

Marie

Jag har nu använt Collacen i några månader. Innan jag började använda produkten var min hud väldigt torr och narig speciellt under vinterhalvåret. Jag uppfattar nu att min hud återfuktar sig själv mycket bättre och ibland behöver jag inte ens använda nattkräm. Jag vaknar upp med en hud som redan känns återfuktad. Huden känns helt enkelt mer fräsch med en fantastisk lyster och spänst. Jag har även märkt att jag har fått mindre blemmor på huden. Underbar produkt, kommer fortsätta använda den!!!

/Fanny 26 år

Fanny

Någonting har hänt! Huden känns slätare och fastare och har fått en bättre lyster. Jag upplever också mindre smärta och ökad rörlighet i mina fingrar.

/Barbro 70 år

Barbro

Jag tyckte redan efter några veckors användning att min hud fick en helt ny lyster samt att eksem och torra partier i ansiktet blev bättre. Efter ytterligare några veckor känns det som om jag upplevt en mini volymbehandling. Huden känns frisk och de små "torrynkorna" jag haft runt mina ögon känns mer utslätande. Framförallt upplevs huden oerhört elastisk.

/Elin 27 år

Elin

Jag uppfattar det som att min hud, som tidigare varit väldigt torr, har fått en ökad fuktighet sedan jag började använda Collacen. Jag märker också skillnad på mina naglar som känns mycket starkare och har slutat att skiva sig. Jag är jättenöjd!

/Natalie 49 år

Natalie